¡Aprofita l'oferta SENSE IVA en finestres Solven fins al 31 de juliol!

FINESTRES SENSE IVA

Oferta vàlida a Catalunya en pressupostos sol·licitats abans del 31 de juliol de 2024.

Ompliu el formulari o contacteu-nos per WhatsApp per sol·licitar informació o pressupost sense compromís.

¿Per què escollir les finestres de PVC de Solven?
Revoluciona els teus projectes sense IVA

A Solven portem 35 anys sent líders en el sector de finestres de PVC des que vam obrir la nostra primera fàbrica el 1989. Actualment, comptem amb més de cent empleats i una fàbrica de més de 10.000m².

Per això, entenem que l’elecció de les finestres adequades per a la teva llar o projecte no és una decisió menor. Les nostres finestres de PVC estan dissenyades per oferir-te una combinació perfecta de funcionalitat, durabilitat i estètica, i aquest mes de juny, abans de l’entrada de l’estiu, estem realitzant una promoció SENSE IVA en les nostres comandes (oferta vàlida en pressupostos sol·licitats abans del 31 de juliol).

descuento de ventanas de pvc

Escull les finestres de PVC de Solven

En optar per les nostres finestres Solven, no només estaràs millorant el confort i l’eficiència de la teva llar o projecte, sinó que també estaràs fent una inversió intel·ligent a llarg termini. A continuació, et presentem els beneficis clau que fan de les nostres finestres la millor elecció per a tu:

 • Aïllament Tèrmic Superior: Manté la teva llar càlida a l’hivern i fresca a l’estiu.
 • Reducció de Soroll: Gaudeix d’un ambient tranquil i lliure de sorolls externs.
 • Durabilitat: Les nostres finestres estan dissenyades per resistir el pas del temps i les condicions climàtiques.
 • Fàcil Manteniment: Oblida’t de la pintura i el manteniment constant.
 • Estètica Moderna: Dóna a la teva llar o projecte un toc modern i elegant.

info@solvenpvc.com

Parc Tecnològic de Fuente Álamo, 30320

Vista Nocturna de la Façana Principal:

L’habitatge mostra un disseny modern amb grans finestrals de PVC, il·luminant l’interior i l’exterior de manera elegant.

Rendiment i Eficiència Energètica:

Aïllament tèrmic amb U-valor de 0.83 W/m²K, reducció del soroll exterior fins a 47 dB i resistència al vent de Classe 5.

Finestres Oscil·lobatents i Corredisses:

La combinació de diferents tipus de finestres de PVC millora tant la funcionalitat com l’estètica de la llar, adaptant-se a cada espai.

Vista Nocturna de la Façana Principal

L’habitatge mostra un disseny modern amb grans finestrals de PVC, il·luminant l’interior i l’exterior de manera elegant.

Rendiment i Eficiència Energètica

Aïllament tèrmic amb U-valor de 0.83 W/m²K, reducció del soroll exterior fins a 47 dB i resistència al vent de Classe 5.

Finestres Oscil·lobatents i Corredisses

La combinació de diferents tipus de finestres de PVC millora tant la funcionalitat com l’estètica de la llar, adaptant-se a cada espai.

El Nostre Darrer Projecte

El nostre darrer projecte ↑↑↑

Nos complau presentar un dels nostres projectes més recents, dut a terme a Madrid per un dels nostres distribuïdors Solven. Aquest espectacular habitatge de disseny modern no només destaca per la seva estètica, sinó també per l’eficiència i qualitat dels seus acabats, on les nostres finestres de PVC juguen un paper crucial.

Característiques Tècniques del Projecte:

Les finestres d’aquest magnífic projecte estan confeccionades amb els sistemes 76AD KÖMMERLING. Aconsegueixen un aïllament perfecte optimitzant la seva eficiència energètica amb un disseny lleuger de línies rectes, amb una estètica molt cuidada i una construcció estandarditzada gràcies a la seva innovadora tecnologia.

Material de les Finestres: PVC d’alta resistència i durabilitat

Aïllament Tèrmic: U-valor de 0.83 W/m²K, optimitzant l’eficiència energètica de l’habitatge

Aïllament Acústic: Reducció del soroll exterior fins a 47 dB.

Resistència al Vent: Fins a Classe 5. Permeabilitat de l’aire fins a Classe 4 (quantitat d’aire que pot infiltrar-se a través de la finestra quan està tancada). La resistència al vent d’una finestra es refereix a la seva capacitat per suportar càrregues de vent sense patir danys estructurals ni permetre filtracions d’aire o aigua, i la Classe 5 representa el nivell més alt de resistència disponible al mercat.

Tipus de Finestres: Finestres oscil·lobatents per a una major comoditat i seguretat i finestres corredisses per a l’optimització de l’espai interior i exterior.

¿Qui som? Solven PVC

Som una empresa de fusteria de PVC fundada el 1989, les nostres finestres són una referència en qualitat i rendiment a Europa.

A més, gràcies a la nostra inversió en innovació ens hem definit com a líders a nivell tecnològic en el món dels tancaments.

Vam començar la nostra trajectòria al Parc Tecnològic de Fuente Álamo, amb unes instal·lacions de més de 10.000m², tres línies de producció automatitzada, la maquinària més moderna i l’equip humà millor format. El nostre afany era fer finestres amb afecte, intel·ligència i dignitat. Només teníem el nostre nom i les ganes de fer coses que solucionessin problemes i milloressin la qualitat de vida de les persones.

Durant aquest temps hem evolucionat en tots els aspectes, en conjunt com a organització i personalment cadascun de nosaltres. El que va començar fa 35 anys com una petita empresa, actualment treballa amb més de 100 persones per donar el millor servei, així com amb el temps i l’experiència, constituir-se com una de les millors fusteries de PVC a nivell nacional i internacional.

Afegeix domòtica a les teves
portes i finestres
amb BlickDomi

BlickDomi és un dispositiu electrònic
creat especialment per domotitzar qualsevol tipus de tancament.

 • Sistema integrat en la pròpia finestra.
 • Control per Veu mitjançant Alexa i Google Home.
 • Polsador capacitiu Incorporat a la finestra.
 • Connectivitat Wifi.
 • Preu més econòmic que altres tecnologies domòtiques.
 • No necessites comandament a distància.
 • Funciona des de qualsevol part del planeta (connectivitat Premium)
 • No necessita Centraleta.

Si vols innovar la teva llar i busques un disseny d’acord amb les teves necessitats, ara pots canviar les teves velles finestres per unes totalment domotitzades.

Solven © 2024. Todos los derechos reservados.